Program Bookwonders Open Day@ PTAR, 6 Disember 2023 / Aizu Hakimi Mohd Adnan - Mohd Adnan, Aizu Hakimi (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2023)
PTAR UiTM Cawangan Perak, Kampus Seri Iskandar dengan kerjasama Majlis Perwakilan Pelajar (MPP) 22/23 dan Akademi Pengajian Bahasa UiTM Cawangan Perak telah mengadakan Program Bookwonders Open Day dengan bertemakan konsep Read@UiTM. Seramai lebih kurang 200 orang pelajar telah mendaftar sebagai peserta dalam aktiviti yang disediakan sepanjang program tersebut.