Program Mobile Library, 13 Disember 2023 / Hamidah Mohd - Mohd, Hamidah (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2023)
Program ini diadakan pada 13 Disember 2023 pada hari rabu. Program tersebut diadakan di ruang legar Court Yard ,UiTM Cawangan Kedah. Tarikh tersebut dipilih berikutan pada hari tersebut dijalankan satu program festival jualan Fun Fun Fest 2023 anjuran pelajar yang berlangsung pada 12hb hingga 14hb Disember 2023. Sasaran program tersebut adalah para pelajar dan kakitangan UiTM Cawangan Kedah yang menyertai festival jualan tersebut.