Program khidmat masyarakat bersama Sekolah Menengah Sains Sultan Mohamad Jiwa, 11 Disember 2023 / Hamidah Mohd - Mohd, Hamidah (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2023)
Program ini adalah penganjuran bersama Perpustakaan Sultan Badlishah don Kumpulan Pelajar KIM1105A Fakulti Pengurusan Maklumat, UiTM Cawangan Kedah untuk Program Khidmatan Masyarakat di Pusat Sumber Sekolah Menengah Sains Sultan Mohamad Jiwa. Program ini telah dilaksanakan pada 11 November 2023 bertempat di Sekolah Menengah Sains Sultan Mohamad Jiwa, Sungai Petani, Kedah. Antara program yang di jalankan sepanjang CSR ialah Bengkel Sumber Maklumat dan Kaedah Mengakses Maklumat, Reference Teamwork Game: RefHunters don Circulation teamwork game: BocHOg.