Research Methodology Workshop Series 3.0 (2023) "Reference Management Tools", 20 November 2023 / Abdul Azim Ab. Ghani - Ab. Ghani, Abdul Azim (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2023)
20 November 2023, Isnin - Satu program akademik iaitu RESEARCH METHODOLOGY WORKSHOP SERIES 3.0 (2023)-"REFERENCE MANAGEMENT TOOLS" anjuran Persatuan Agribusiness Fakulti Perladangan & Agroteknologi dengan kerjasama Perpustakaan Tun Abdul Razak (PTAR) UiTM Cawangan Melaka, Kampus Jasin telah diadakan bermula jam 10 pagi hingga 12 tengah hari, bertempat di Bilik Seminar aras 2, PTAR Melaka Kampus Jasin. Tahniah dan Terima Kasih diucapkan kepada semua peserta dalam memberikan tumpuan yang sepenuhnya semasa bengkel dijalankan.