Program Mobile Library@PTAR, 3 November 2023 / Abdul Azim Ab. Ghani - Ab. Ghani, Abdul Azim (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2023)
PTAR UiTM Cawangan Melaka Kampus Jasin telah mengadakan "Program Mobile Library @PTAR". Tujuan program ini diadakan untuk menggalakkan kakitangan & pelajar UiTM Cawangan Melaka Kampus Jasin untuk meminjam buku dan menggalakkan Jagi budaya membaca dikalangan warga UiTM.