Transkrip wawancara bersama Encik Harith bin Hamzah usahawan emas Harith Gold - Azmin, Nur Alia Afiqah; Khaidzir, Nurul Nabilla (2025)
Temubual ini dilakukan bersama pengasas Harith Gold iaitu Tuan Haji Harith bin Hamzah untuk mengetahui tentang perniagaan emas beliau Temubual ini telah dijalankan di kedai emas Harith Gold, Machang, Kelantan. Tarikh temubual tersebut adalah pada 6 November 2024 bermula pada jam 4.00 petang hingga 5.00 petang. Perniagaan ini mula beroperasi pada tahun 1993 dengan hanya menyewa sebuah kedai kecil sahaja. Selepas 3 tahun beroperasi, perniagaan ini telah berpindah ke arked MARA, Machang.