Webinar penulisan menggunakan Pengkalan Data Atas Talian (PDAT), 5 November 2023 / Aizu Hakimi Mohd Adnan - Mohd Adnan, Aizu Hakimi (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2023)
15 November 2023 - Perpustakaan Tun Abdul Razak (PTAR) Cawangan Perak Kampus Tapah telah mengadakan webinar Pengkalan Data Atas Talian (PDAT): Eikon With Datasream. Webinar ini telah berlangsung secara atas talian bermula 10.00 pagi sehingga 12.00 tengahari menggunakan platfom Cisco Webex. Webinar ini telah disampaikan Encik Wilson Teo Yang merupakan Pengurus Akademi dari Refinitiv dan Encik Aizu Hakimi, Pustakawan PTAR Tapah bertindak sebagai hos program. Seramai 17 peserta telah menyertai program ini terdiri daripada pensyarah daripada UiTM Cawangan Perak Kampus Tapah.