Lawatan akademik Sekolah Menengah Kebangsaan Air Merah, Kulim, Kedah, 26 November 2023 / Hamidah Mohd - Mohd, Hamidah (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2023)
Merbok, 26 Nov -Seramai 86 orang pelajar dari 6 orang guru pengiring daripada SMK Air Merah, Kulim telah terlibat di dalam lawatan akademik ke Perpustakaan Sultan Badlishah. Kunjungan lawatan akademik ini telah diberi taklimat ringkas oleh stat PSB seterusnya telah dibawa melawat setiap unit yang terdapat di dalam PSB.