Pencapaian kemenangan sempena Hari Kualiti dan Inovasi, 15 November 2023 / Hamidah Mohd - Mohd, Hamidah (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2023)
Merbok, 15 Nov - Tahniah dan syabas kepada Perpustakaan Sultan Badlishah (PSBJ atas kemenangan dan pengiktirafan yang telah diterima pada Hari Kualiti dan lnovasi 2023 UiTM Cawangan Kedah yang telah berlangsung pada 15 November 2023 di Dewan Perdana UiTM Cawangan Kedah.