Bengkel CHM271 bersama mentor 5.0 Siri 2: memperkasakan ilmu fizikal kimia menggunakan pendekatan teknik mentor-mentee / Mohd Rabani Yaafar ... [et al.] - Yaafar, Mohd Rabani; Che Mat, Ahmad Nazeer; Mohamad Tarmizi, Siti Norhayati; Zulkipli, Husna (2024)
Pada 13 Januari 2024, telah berlangsungnya Bengkel CHM271 Bersama Mentor 5.0 Siri 2 yang mana telah diadakan di Dewan Auditorium Fasa 1 UiTM Cawangan Perak Kampus Tapah. Bengkel ini adalah kesinambungan daripada Bengkel “CHM271 WITH MENTORS 5.0” yang telah diadakan pada awal semester (4 November 2023). Bengkel ini diadakan khusus untuk pelajar-pelajar yang mengambil subjek CHM271 untuk semester Oktober 2023 – Februari 2024.