Transkrip wawancara bersama Tuan Haji Muhammad Shukri bin Salleh (B.S.K) Pensyarah Kanan Fakulti Pengurusan Perniagaan / Nursaidatina Amran and Azianni Husain - Amran, Nursaidatina; Husain, Azianni (2015)
Temubual ini adalah antara tokoh dan pelajar. Temubual ini adalah bertujuan untuk dijadikan koleksi sejarah lisan kepada generasi-generasi baru untuk pengetahuan dan juga dijadikan bukti sejarah atau nilai-nilai pengajaran yang boleh dijadikan pengajaran ataupun panduan untuk melaksanakan sesuatu perkara. Sejarah lisan yang dilakukan adalah untuk memelihara maklumat-maklumat penting yang boleh didapati daripada tokoh untuk dijadikan rujukan dan juga bahan koleksi untuk semua tatapan umum. Sejarah lisan yang dilakukan adalah mengenai latar belakang Tuan Haji Mohd Shukri Bin Salleh (B.S.K). Beliau dilahirkan pada 1 Februari 1965 di Kota Bharu, Kelantan. Beliau berusia 50 tahun. Beliau mendapat pendidikan di Universiti Islam Antarabangsa [UIA] jurusan ijazah ekonomi dan diploma pendidikan,Universiti Utara Malaysia [UUM] jurusan sarjana sains pengurusan dan Maktab Perguruan Kota Bharu. Pada kerjaya awalnya beliau menjadi guru dan kemudiannya menjadi pensyarah. Pada tahun 2005 sehingga 2010 beliau dilantik menjadi Timbalan Rektor Hal Ehwal Pelajar [HEP] dan sekarang memulakan kerjaya baru sebagai pensyarah kanan.