Transkrip wawancara bersama Mohamad Aman Khan bin Md. Hussain Presiden Persatuan Guru-Guru Kedah dan Bekas Naib Ketua UMNO Kubang Pasu Jitra Kedah Darul Aman / Mohamad Hashime Othman and Mohamad Ainul Ariffin Junit - Othman, Mohamad Hashime; Junit, Mohamad Ainul Ariffin (2015)
Transkrip ini mengandungi temubual bersama seorang Tokoh iaitu Mohamad Aman Khan Bin MD. Hussain iaitu bekas Presiden Guru-guru Kedah dan bekas Naib Ketua UMNO Kubang Pasu. Transkrip ini menyentuh serba sedikit tentang latar belakang beliau serta pengalaman hidup beliau sepanjang menjadi kerjaya sebagai guru dan juga ahli politik. Transkrip ini juga menceritakan tentang kerjaya beliau ketika menjadi Naib Ketua UMNO Kubang Pasu. Temuramah berdasarkan beberapa ciri iaitu soalan Orientasi, Spesifik dan General.