Pengajaran Kolaboratif LAW346: Anjakan Paradigma 2024 buat JUU Tapah/ Muhamad Ikhwan Mohd Zain - Mohd Zain, Muhamad Ikhwan (2024)
Tapah, 5 Januari 2024 – Jabatan Undang-Undang UiTM Cawangan Perak Kampus Tapah membuka tirai program pada tahun 2024 dengan mengadakan sesi perkongsian pengajaran kolaboratif bersama para pelajar LAW346. Sebagai persiapan menjelang peperiksaan akhir pada 29 Januari 2024 nanti, seramai hampir 150 pelajar para pelajar Diploma Perakaunan (AC110) dan Diploma Sistem Maklumat Perakaunan (AC120) yang berkelapangan hadir telah menjayakan program pada petang Jumaat itu.