Sinergi UiTM Tapah bersama masyarakat Tapah Road melalui program Sentuhan Kasih Jalinan Komuniti Sinergi/ Muhamad Ikhwan Mohd Zain - Mohd Zain, Muhamad Ikhwan (2024)
Tapah, Perak | Seramai hampir 800 orang komuniti Tapah Road yang terdiri daripada golongan dewasa, belia dan kanak-kanak serta mahasiswa UiTM Kampus Tapah telah memeriahkan program awal cuti sekolah pada 16 Disember 2023 yang lalu. Melalui program yang dinamakan sebagai “Sentuhan Kasih Jalinan Komuniti Tapah Road”, program ini telah dianjurkan oleh pihak Jabatan Undang-Undang dengan kerjasama Bahagian Hal Ehwal Pelajar UiTM Tapah dan Kelab Rukun Tetangga Tapah Road. Program ini berjaya dilaksanakan seawal jam 7 pagi sehingga ke 1 petang.