Webinar dari UiTM Tapah ke Ireland: suntikan inspirasi buat mahasiswa UiTM / Muhamad Ikhwan Mohd Zain - Mohd Zain, Muhamad Ikhwan (2023)
TAPAH, PERAK | 23 November 2023 – Membanggakan. Begitulah satu perkataan yang boleh diungkapkan kepada seorang anak tempatan Taiping, Perak, Saudari Nur Syiffa Rosman. Beliau ialah salah seorang alumni pelajar UiTM Seri Iskandar dan Tapah, Perak (peringkat diploma) dan UiTM Puncak Alam, Selangor (peringkat Ijazah Sarjana Muda) yang sangat bertuah kerana berjaya mendapat tawaran untuk menyambung pengajian ke bumi Ireland.