Selamat datang dan selamat bertugas. Jun 2023 / Zuraida Abdul Karim - Abdul Karim, Zuraida (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2023)
Pada awal bulan Jun 2023, Seluruh warga PTAR UiTM Cawangan Sarawak mengalu-alukan kedatangan Encik Adi Azri Mohamad, Pustakawan S41 dari PTAR Kampus Sungai Buloh yang akan bertugas di PTAR Kampus Mukah. PTAR UiTM Cawangan Sarawak juga mengalu-alukan kedatangan Puan Khairunniqmah binti Othman, Pustakawan S41 dari PTAR Kampus Mukah yang akan bertugas di PTAR Kampus Samarahan 2. Selamat datang dan selamat menjalankan tugas.