Pertandingan Deklamasi Sajak, 13 September 2023 / Mohd Anuar Azmin - Azmin, Mohd Anuar (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2023)
13 September 2023 -Bersempena dengan inisiatif Perpustakaan Tengku Anis, UiTM Kampus Kota Bharu dalam memperkasakan budaya membaca dikalangan Warga UiTM,PTAKKB telah menganjurkan Pertandingan Mendeklamasi Sajak.