PTAR Tapah 1 Staf, 1 Buku: membaca bukan hobi, tetapi adalah keperluan, 25 September 2023 / Aizu Hakimi Mohd Adnan - Mohd Adnan, Aizu Hakimi (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2023)
25 September 2023 – Perpustakaan Tun Abdul Razak Kampus Tapah Cawangan Perak telah mengadakan program “1 Staf, 1 Buku”. Program ini melibatkan 8 orang staf perpustakaan dan 2 orang pelajar latihan industri. Program ini adalah untuk menyokong aspirasi Read@UiTM iaitu pemerkasaan program galakan membaca di institut Pengajian Tinggi khususnya di UiTM.