Program Bacaan Yaasin,Surah Al-Kahfi & Tadabbur Al-Quran, 22 September 2023 / Abdul Azim Ab. Ghani - Ab. Ghani, Abdul Azim (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2023)
Perpustakaan Tun Abdul Razak (PTAR) UiTM Cawangan Melaka Kampus Jasin telah menganjurkan pertandingan bercerita kategori sekolah rendah dan menengah pada 13 Jun 2023 sempena Kampus Jasin Open Week bertempat di PTAR UiTM Cawangan Melaka Kampus Jasin.