Read@UiTM: Mobile Library@Pusat Kokurikulum, Bahagian Hal Ehwal Pelajar, 15 September 2023 / Rizana Mohd Radwan - Mohd Radwan, Rizana (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2023)
Berlangsung dalam suasana meriah selama 2 jam, Program Mobile Library dari Perpustakaan Tun Abdul Razak Kejuruteraan (PKEJ) pada kali ini telah mensasarkan warga kerja dari Pusat KoKurikulum, Bahagian Hal Ehwal Pelajar UiTM Shah Alam. Program bertarikh 15 September 2023 ini dijalankan selepas solat Jumaat bertempat di Bilik Mesyuarat dan dihadiri seramai 20 orang ahli yang terdiri dari staf Pusat Kokurikulum sendiri beserta beberapa orang pelajar Kesatria dan Palapes.