Live@PTAR UiTMCM Siri 2 / 2023. 15 Jun 2023 / Abdul Azim Ab. Ghani - Ab. Ghani, Abdul Azim (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2023)
Telah berlangsung Live@PTAR UiTMCM Siri 2/2023 bertajuk “Bicara Pendidikan Kewangan AKPK: Mengharungi Cabaran” yang dianjurkan oleh Bendahari dengan kerjasama PTAR UiTM Cawangan Melaka Kampus Jasin pada 15 Jun 2023, jam 9 Pagi. Program ini telah diadakan secara hibrid di Aras 2 Bilik Seminar, PTAR UiTM Cawangan Melaka Kampus Jasin dan juga secara atas talian, YouTube Live. Ceramah dari AKPK ini telah disampaikan oleh En. Aimee Kamar Othman, Penasihat Kewangan AKPK Cawangan Melaka.