Rombongan lawatan sambil belajar dari Tadika dan Taman Asuhan Kanak-Kanak (TTAUITM) ke PTAR PKEJ, 13 September 2023 / Rizana Mohd Radwan - Mohd Radwan, Rizana (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2023)
Pada 13 September 2023 (Rabu), Perpustakaan Tun Abdul Razak Kejuruteraan (PKEJ) telah berbesar hati menerima rombongan Lawatan sambil belajar seramai 33 orang pelajar cilik dan 3 orang guru dari Tadika dan Taman Asuhan Kanak- Kanak (TTAUiTM) Universiti Teknologi MARA. Lawatan sambil belajar merupakan aktiviti luar kelas yang dapat memberi pendedahan dan pengalaman kepada pelajar meneroka dunia persekitaran luar bersama guru dan rakan sebaya.