Kunjungan pelawat dari University of Karachi, Pakistan, 8 September 2023 / Asmah Sabtu - Sabtu, Asmah (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2023)
SHAH ALAM, 8 September 2023 – Perpustakaan Tun Abdul Razak (PTAR) telah menerima kunjungan pelawat dari Pakistan seramai 14 orang terdiri daripada pensyarah dan pelajar.