Promosi @ PTAR : Memori Korporat dan Book Donation (Book Drive Program: Malaysia Uzbekistan) - Perpustakaan Tun Abdul Razak, Bahagian Korporat dan Kolaborasi (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2023)
Promosi @PTAR pada kali ini menerangkan tentang Memori Korporat dan Book Donation (Book Drive Program: Malaysia Uzbekistan).