Program Sarawak Ibu Pertiwiku “Sarawak Maju Makmur”, 2 Ogos 2023 / Zuraida Abdul Karim - Abdul Karim, Zuraida (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2023)
Perpustakaan Tun Abdul Razak (PTAR) UiTM Cawangan Sarawak telah mengadakan Program Sarawak Ibu Pertiwiku “Sarawak Maju Makmur” bersempena Sambutan Hari Kemerdekaan Sarawak Ke 60 Tahun bertempat di Ruang Library Community Engagement (LCE) PTAR UiTM Cawangan Sarawak. Program ini adalah kolaborasi bersama Arkib Negara Malaysia Negeri Sarawak.