Bengkel Pengenalan Canva dan e-sijil, 24 Ogos 2023 / Nurmaisari Che Anuar - Che Anuar, Nurmaisari (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2023)
Pada 24 Ogos 2023 (Khamis), Unit Perpustakaan dengan kerjasama Unit Pentadbiran (latihan) telah menganjurkan program Bengkel Perkongsian Maklumat : Pengenalan Canva dan E-Sijil bertempat di Makmal Komputer (MKD2) bermula pada pukul 10.00 pagi sehingga 4.00 petang. Bengkel ini dihadiri oleh 30 orang staf pentadbiran yang melibatkan semua unit di kampus.