Bengkel ‘Speed Reading’, 10 Ogos 2023 / Nurmaisari Che Anuar - Che Anuar, Nurmaisari (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2023)
Perpustakaan Cendekiawan UiTM Cawangan Terengganu (UiTMCT) Kampus Kuala Terengganu telah menganjurkan Bengkel “Speed Reading” yang melibatkan 4 orang staf perpustakaan pada 10 Ogos 2023 bertempat di Makmal Scientia, Perpustakaan Cendekiawan. Perkongsian ini disampaikan oleh Cik Nurmaisari Che Anuar, pustakawan UiTMCTKKT susulan dari Kursus Speed Reading di UiTM Shah Alam.