Program Misi Akademik UiTMCT: lawatan ke Perpustakaan Cendekiawan Kampus Dungun, 16-17 Ogos 2023 / Abdul Hadi Idris - Idris, Abdul Hadi (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2023)
Perpustakaan Cendekiawan, UiTM Cawangan Terengganu (UiTMCT) Kampus Dungun, telah menerima kunjungan dua rombongan lawatan dalam usaha mengerat kerjasama dan memperkukuh jaringan komuniti sepanjang bulan Ogos 2023 ini.