Bengkel Speed Read & Bahan Digital Perpustakaan kepada staf UiTM, 29 Ogos 2023 / Aizu Hakimi Mohd Adnan - Mohd Adnan, Aizu Hakimi (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2023)
Perpustakaan Tun Abdul Razak Cawanagan Perak Kampus Tapah telah menganjurkan bengkel bertajuk “Speed Read dan Penggunaan Bahan Digital Perpustakaan” di Makmal Komputer PTAR Kampus Tapah. Bengkel ini berlangsung dari pukul 9.00 pagi hingga 1.00 petang untuk Kumpulan A, dan dari pukul 2.00 petang hingga 5.00 petang untuk Kumpulan B. Bengkel ini dihadiri oleh dua kumpulan peserta yang terdiri daripada 70 orang staf pentadbiran dan staf akademik.