Lawatan dari Universitas Negeri Padang Fakultas Ekonomi dan Bisnis, 9 Ogos 2023 / Mohd Hilmi Mat Rosli - Mat Rosli, Mohd Hilmi (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2023)
Perpustakaan Tun Abdul Razak UiTM Cawangan Melaka, Kampus Bandaraya telah menerima lawatan delegasi dari Universitas Negeri Padang (UNP), Padang, Indonesia yang diwakili oleh Ass. Prof. Dr. Abror (Timb. Dekan Fakulti Ekonomi UNP), Ass. Prof Erni Masdupi (Dosen Fakultas Ekonomi UNP) dan 12 orang mahasiswa dari Fakultas Ekonomi dan Bisnis, UNP.