Program Read@UiTM : Mobile Library@PST di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM 29 Ogos 2023 / Muhammad Zaidie Bardan - Bardan, Muhammad Zaidie (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2023)
Perpustakaan Tun Abdul Razak, Sains dan Teknologi dengan kerjasama Bahagian Hal Ehwal Islam Universiti Teknologi MARA telah berjaya menganjurkan Program Mobile Library@PST 2023 dimana penganjuran program berkenaan telah diadakan di perkarangan Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam bermula dari jam 12.00 tengah hari sehingga Jam 2.00 petang.