Program Bacaan Pantas & penyerahan buku sumbangan ke Pusat Sumber, Ogos 2023 / Amir Muhammad Shafie - Muhammad Shafie, Amir (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2023)
Perpustakaan Tun Abdul Razak (PTAR) Kampus Puncak Alam UiTM Cawangan Selangor telah berbesar hati menerima jemputan Sekolah Kebangsaan Telok Panglima Garang, Daerah Kuala Langat, Selangor sebagai penceramah Program Bacaan Pantas bersempena dengan Program Intervensi BASTOP yang dianjurkan oleh pihak sumber sekolah. Ceramah bagi Program Bacaan Pantas ini telah disampaikan oleh Puan Nurul Diana Binti Jasni (Timbalan Ketua Pustakawan) PTAR Kampus Puncak Alam UCS kepada murid-murid Tahun 4hingga 6 seramai hampir 600 orang.