PTAR "Meet & Greet" bersama pensyarah / Sharin Sulaiman - Sulaiman, Sharin (Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM Sarawak, 2024)
Pada hari rabu 15 Mei 2024, jam 2.30 petang, satu sesi perjumpaan diantara pustakawan dan pensyarah telah di adakan di perpustakaan Tun Abdul Razak (PTAR) Kampus Samarahan 2. Sesi yang dinamakan sebagai “Meet & Greet” ini telah dihadiri oleh 20 orang pensyarah daripada Fakulti Perakaunan dan Pusat Pengajian Sains Maklumat. Perjumpaaan dimulakan dengan ucapan aluan daripada Timbalan Ketua Pustakawan, Puan Nur Afeqah binti Abdullah dan turut dihadiri oleh barisan pustakawan iaitu Encik Mohd Khairil Baharom bin Rosli, Cik Dayang Azimah binti Abang Yusof dan Puan Khairunniqmah binti Othman Puan Nur Afeqah menerangkan tujuan pertemuan dilakukan adalah untuk mengeratkan silaturahim diantara pustakawan dan pensyarah. Selain itu, melalui pertemuan yang diadakan ini, pihak perpustakaan mengharapkan agar ianya dapat menjadi satu platform bagi berkongsi maklumat dan idea bagi menambah baik perkhidmatan kepada warga universiti.