Transkrip wawancara bersama Dato’ T.S. Jeffry pelakon, pengarah dan penerbit / Fara Zuliana Zulkifli and Fatin Masturina Mazlan - Zulkifli, Fara Zuliana; Mazlan, Fatin Masturina (2021)
Temubual ini adalah antara Dato’ T.S Jeffry bersama Fara Zuliana binti Zulkifli dan Fatin Masturina binti Mazlan mengenai pengalaman beliau dalam bidang perfileman serta pengalamannya dalam membuka syarikat sendiri iaitu Pentas Wayang Production. Transkrip temubual ini dijalankan di atas talian menggunakan platform Google Meet pada 26 Jun 2021 bermula pada jam 9.00 pagi hinnga jam 12 tengahari. Beliau merupakan tokoh yang berkhidmat dengan pendirian yang tegas dan berwibawa mengahsilkan sesebuah karya yang bermutu tinggi. Temubual ini menumpukan pengalaman beliau sewaktu menjadi pelakon dan juga pengarah sesebuah drama atau filem.