Hot & Tour Newsletter Vol. 2/2025 / Irina Mohd Akhir … [et al.] - Mohd Akhir, Irina; Ahmad, Johanna Adlin; Mahat, Fadhlina; Abd Rahman, Rabiatul Adawiyah; Tumin, Siti Aisyah; Abdul Hadi, Arnieyantie (Faculty of Hotel & Tourism Management, UiTM Pulau Pinang, 2025)
Pasukan Seni Kulinari UiTM Cawangan Pulau Pinang sebagai kontinjen Universiti Teknologi MARA (UiTM) ke The 2nd Hanoi SaIon Culinaire -'Perseverance to succeed' Pg 1-2 Korban Datang Lagi ... Jom SULAM Pg 3-4 Kursus Barista Sempena Bulan Keselamatan Negara 2024 Pg 5-6 Projek Wakaf Mesin Penyejuk Air Fakulti Pengurusan Hotel & Pelancongan, UiTMCPP Pg 7-8 Tips for Remarkable Hospitality-Communicating Effectively with the VVIP Pg 9-10 Worldskills Malaysia Belia 2024: Showcasing Excellence in Restaurant Service Pg 11-12 Nurturing Royal Service: UiTM's F&B Training at Istana Arau Pg 13-14