Khidmat masyarakat: kreativiti dan kegembiraan menghias kek untuk kanak-kanak istimewa di OWL Kids Care / Noorsa Riza Johari … [et al.] - Johari, Noorsa Riza; Bahari, Khairil Anuar; Abu Bakar, Ahmad Redhuan; Mashuri, Mas Affandy (Faculty of Hotel & Tourism Management, UiTM Pulau Pinang, 2025)
Cupcake Decoration @OWL Kids Care Setia Alam merupakan satu acara istimewa yang dirancang khusus untuk anak-anak istimewa di Setia Alam. Pada 29 Mei 2024, OWL Kids Care telah menganjurkan sesi menghias kek cawan. Aktiviti ini bertujuan untuk menyediakan suasana yang menyeronokkan dan mendidik kanak- kanak dengan keperluan khas, membolehkan mereka meluahkan kreativiti sambil membina kemahiran dekorasi. Acara Inl bukan sahaja memberi peluang kepada kanak-kanak untuk berkreativiti, tetapi juga bertujuan memperkukuhkan rasa kebersamaan dan inklusiviti dalam komuniti. Dengan bimbingan dan sokongan daripada Chef dan para sukarelawan, acara ini telah membawa keceriaan dan pengalaman yang berharga kepada semua peserta.