Misi Akademik UiTM Cawangan Pulau Pinang di Hari Peneroka Felda 2024 / Nor Hafizah Mazlan … [et al.] - Mazlan, Nor Hafizah; Mohd Khamis, Nor Farawahidah; Salleh, Rashid; Hasan, Suhaiza (Faculty of Hotel & Tourism Management, UiTM Pulau Pinang, 2025)
Lembaga Kemajuan Tanah Persekutuan (FELDA) telah mengadakan sambutan Hari Peneroka FELDA 2024 pada 12 hingga 14 Julai 2024 di MAEPS, Serdang. Sambutan ini dilakukan setiap tahun bagi memberi penghormatan kepada peneroka Felda yang telah menyumbang kepada pembangunan negara hampir 70 tahun. Sehubungan dengan itu, pihak FELDA telah menjemput pihak UiTM untuk menyertai sambutan tersebut sebagai pempamer.