Memori korporat: Majlis Institut Teknologi MARA / Jabatan Arkib Universiti - Perpustakaan Tun Abdul Razak, Jabatan Arkib Universiti (Jabatan Arkib Universiti, 2017)
Bahan ini adalah berkaitan mengenai Majlis Institut Teknologi MARA