Program gotong royong FPHP-Bilik Rehat Pensyarah Aras Enam / Ashraf Siddik Khan Abdul Rahim Siddiqe - Abdul Rahim Siddiqe, Ashraf Siddik Khan; Hashim, Norliana; Hamir, Norhamizan; Azmi, Mohamad Farhan (Faculty of Hotel & Tourism Management, UiTM Pulau Pinang, 2025)
Sempena Program Gotong Royong FPHP yang dianjurkan pada 22 Ogos 2024 yang lalu, beberapa penambahbaikan telah dilaksanakan di Bilik Rehat Pensyarah di Aras Enam, yang dahulunya dikenali sebagai Bilik Kualiti. Penambahbaikan ini melibatkan pelupusan dan pembuangan kertas, laporan pelajar, serta fail-fail yang rosak, di samping perubahan dari segi susun atur ruang dalaman bilik tersebut. Susun atur asal bilik yang dipenuhi dengan fail dan laporan kerja pelajar telah dirombak sepenuhnya. Fail-fail dan laporan tersebut telah dihantar kepada pihak luar untuk tujuan kitar semula dan dilupuskan pada hari berkenaan. Setelah kesemua dokumen dikeluarkan, susun atur bilik diubah suai bagi membolehkan lebih ramai pensyarah dapat menggunakan ruang tersebut serentak, terutamanya pada waktu puncak seperti waktu rehat tengah hari.