Memori korporat: Penawaran kursus ITM dari tahun 1973,1974 dan 1975 / Jabatan Arkib Universiti - Perpustakaan Tun Abdul Razak, Jabatan Arkib Universiti (Jabatan Arkib Universiti, 2016)
Bahan ini adalah berkaitan mengenai penawaran kursus ITM tahun 1973, 1974 dan 1975