Program 4P@PTAR gamatkan suasana UiTM Kampus Tapah 15 Jun 2023 / Aizu Hakimi Mohd Adnan - Mohd Adnan, Aizu Hakimi (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2023)
Perpustakaan Tun Abdul Razak Cawangan Perak Kampus dengan kerjasama Jabatan Undang-Undang (JUU) UiTM Cawangan Perak Kampus Tapah telah menganjurkan sebuah program yang diberi nama “4P@PTAR”. Program ini telah berjaya dengan langsungnya bermula daripada 14 Jun (atas talian) sehingga 15 Jun 2023 bertempat di pentas Library Community Engagement, PTAR UiTM Tapah.Program ini telah menghimpunkan 4 jabatan yang berbeza yang terdiri daripada Polis, Penjara, Peguam dan Pensyarah undang-undang. Tujuan koloborasi ini juga bertujuan untuk memberikan maklumat yang tepat dan ilmu yang bermanfaat disamping menguatkan juga jalinan mesra dan hubungan kerjasama diantara jabatan dan agensi yang terlibat