Rogram Read@UiTM : Mobile Library@PST di Kolej Delima 11 Jun 2023 / Muhammad Zaidie Bardan - Bardan, Muhammad Zaidie (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2023)
Perpustakaan Tun Abdul Razak : Sains dan Teknologi dengan kerjasama Pengurusan Kolej Delima UiTM Shah Alam telah berjaya menganjurkan Program Mobile Library@PST 2023 dimana penganjuran program berkenaan telah diadakan di perkarangan Kolej Delima Blok 3 bermula dari jam 2.00 petang sehingga Jam 4.30 petang.