Lawatan & kunjungan balas staf Bendahari Zon 8 ke Perpustakaan Kejuruteraan Tun Abdul Razak 1 Jun 2023 / Rizana Mohd Radwan - Mohd Radwan, Rizana (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2023)
Pada 1 Jun 2023 (Khamis) jam 10.00 pagi, Perpustakaan Kejuruteraan Tun Abdul Razak (PKEJ) telah menerima satu sesi lawatan dan kunjungan balas dari staf Bendahari Zon 8.