Tingkat kualiti pelajar melalui kolaborasi antara Program Perancangan Bandar Dan Wilayah Dan KESEDAR/ Noor Syarafina Sallehudin ... [et al.] - Sallehudin, Noor Syarafina; Samsudin, Puteri Yuliana; Ali, Maimon; Ahmad, Syazwani (2023)
Penglibatan pihak universiti dalam projek pembangunan melalui kolaborasi dengan pihak industri menjadi perangsang positif kepada peningkatan kualiti pelajar. Inisiatif kolaborasi telah dijalankan oleh Program Perancangan Bandar dan Wilayah (PPBW), UiTM Cawangan Perak Kampus Seri Iskandar bersama pihak Lembaga Kemajuan Kelantan Selatan (KESEDAR).