Kursus Professional Certificate in Halal Executive (HE) 21 14-24 Jun 2023 / Asmah Sabtu - Sabtu, Asmah (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2023)
Kursus Profesional Certificate in Halal Executive (HE) 21 telah diadakan di Perpustakaan Tun Abdul Razak (PTAR) pada 14 - 24 Jun 2023 di Pusat IT, PTAR.