Brisk Walk Challenge 2023: 10K Step & Read@UITM, 20 Julai 2023 / Mohd Hilmi Mat rosli - Mat Rosli, Mohd Hilmi (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2023)
MELAKA, 20 Julai 2023- PTAR UiTM Kampus Bandaraya dengan kerjasama Unit Kesihatan UiTM Cawangan Melaka Kampus Bandaraya Melaka telah menganjurkan program Brisk walk Challenge 2023:10K Step & read@UiTM menyusuri Sungai Melaka bermula dari Kolej Kediaman Tun Mamat UiTM KBM.