Pelajar FPHP ke pertandingan 5th Virtual International Breakthrough Invention, Innovation & Design Exhibition (VI-BIIDE2024) / Farhan Faat … [et al.] - Faat, Farhan; Tarmazi, Siti Anis Adilah; Mohd Ali, Najua; Ab Aziz, Wan Siti Nor Azma (Faculty of Hotel & Tourism Management, UiTM Pulau Pinang, 2025)
Pada tarikh 27hb Ogos, 2024, satu pertandingan 5th Virtual International Breakthrough Invention, Innovation & Design Exhibition (VI-BiiDE2024) telah pun berlangsung. Seramai 12 orang pelajar dari Ijazah Sarjana Muda Pengurusan Seni Kulinari telah mewakili Fakulti Pengurusan Hotel dan Pelancongan Universiti Teknologi MARA Cawangan Pulau Pinang, Kampus Permatang Pauh ke pertandingan ini. Sebanyak empat buah produk telah diketengahkan dimana ia berjaya meraih 1 pingat emas, 1 pingat perak, dan 2 pingat gangsa. enyertaan pelajar di dalam pertandingan inovasi ini dilihat sebagai satu platform pembangunan pelajar aras tinggi di mana penglibatan ini dapat membentuk peribadi dan intelektual pelajar seiring dengan matlamat UiTM dalam memastikan kelestarian pelajar.