Majlls apresiasi AKNC dan majlls penyerahan cenderahati penulis AKNC / Fadhlina Mahat … [et al.] - Mahat, Fadhlina; Ahmad, Johanna Adlin; Ab Rahman, Rabiatul Adawiyah; Mohd Akhir, Irina (Faculty of Hotel & Tourism Management, UiTM Pulau Pinang, 2025)
Tanggal 29 Januari 2024, telah diadakan satu majlis untuk memberi penghargaan kepada barisan penulis AKNC yang terdiri dari para pensyarah pelbagai fakulti bagi mewakili UiTMCPP Kampus Permatang Pauh dan Kampus Bertam di bawah naungan Rektor dan Jawatankuasa Pengurusan Kanan yang telah dipertanggungjawabkan. Tidak terkecuali barisan penulis yang hebat ini juga terdiri dari pensyarah-pensyarah dari Fakulti Pengurusan Hotel dan Pelancongan. Di antaranya adalah Puan Fadhlina Mahat, Puan Rabiatul Adawiyah Ab Rahman, Puan Johanna Adlin dan juga Dr. Wan Rusni telah memberikan komitmen sebagai penulis untuk dokumentasi AKNC ini.