PTAKKB Mobile Library, 25 Julai 2023 / Mohd Anuar Azmin - Azmin, Mohd Anuar (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2023)
25 Julai 2023 (Selasa) – Perpustakaan Tengku Anis UiTM Cawangan Kelantan Kampus Kota Bharu (PTAKKB) telah mengadakan Program PTAKKB Mobile Libray bertempat di Laman UiTM Kampus Kota Bharu.