Projek wakaf mesin penyejuk air Fakulti Pengurusan Hotel Dan Pelancongan, UiTMCPP / Ashraf Siddik Khan Abdul Rahim Siddiq … [et al.] - Abdul Rahim Siddiqe, Ashraf Siddik Khan; Talhah, Hasiful Fata; Mohd Zain, Zarifah; Sulaiman, Suria (Faculty of Hotel & Tourism Management, UiTM Pulau Pinang, 2025)
"Wahai sahabatku, siapa sahaja di antara kalian yang menyumbangkan hartanya untuk dapat membebaskan sumur itu, lalu menyumbangkannya untuk umat, maka akan mendapat syurga-Nya Allah Taala." (HR Muslim). Alhamdulillah, hasil daripada sumbangan warga Fakulti Pengurusan Hotel dan Pelancongan (FPHP), UiTM Cawangan Pulau Pinang, dua unit mesin penyejuk air ('water cooler') telah be~aya dipasang sepenuhnya pada tanggal 7 Ogos 2024 (Rabu).